Home

  Luke NickolaPaul pic LQA LEAN PIC

  Proiectul Lean Quality Academy reprezinta rezultatul colaborarii de peste 10 ani intre Paul Brad, Proactive Communication si Luke Nickola, Workplace Excellence din Africa de Sud.

  Programele oferite valorifica o experienta cumulata de peste 40 ani in domeniul excelentei operationale / imbunatatirii proceselor, pentru clienti de top la nivel global, industrii ca: automotive, FMCG, productie, retail, servicii.

  Cateva evenimente recente cu Luke si Paul:

  www.pexsummit.eu

  https://www.linkedin.com/pulse/ceasul-elvetian-atelier-de-eficientizare-procese-productie-brad

  www.proactivecommunication.ro/2015/10/12/lean-brasov/

   


  Pentru cine sunt cursurile LEAN QUALITY ACADEMY?

  Cursurile noastre in domeniul imbunatatirii proceselor si managementului calitatii ofera instrumente practice, exemple si metode de suport nelimitat al dezvoltarii. Notiunile si metodele prezentate sunt aplicabile oricarui domeniu de activitate, oricarei industrii.

  Esti antreprenor? Simti ca exista zone ale afacerii tale pe care nu le controlezi indeajuns pentru a obtine rezultatele urmarite?  Succes

  Vei invata de ce merita si cum sa masori succesul atunci cand apare in proiect

  Expertiza

  Vei avea acces la expertiza de ultima ora pe care multinationalele o aplica in procesele lor de productie sau in servicii

  Standarde de lucru

  Vei afla care sunt standardele de lucru si practicile operationale implementate in companii multinationale

  Actualizare

  Baza de notiuni si metode la care vei avea acces va fi actualizata continuu, astfel ca sa poti fi conectat la dezvoltarea domeniului

  Esti interesat de dezvoltarea personala si profesionala in domeniul calitatii si optimizarii proceselor?

  • Dezvoltarea competentelor tale va fi ghidata pe tot parcursul procesului, deoarece cursurile sunt structurate pe niveluri de competenta, iar fiecare se finalizeaza printr-un test de evaluare a cunostintelor.
  • In ajutorul tau vei descoperi fise de lucru, template-uri de analiza si planificare a implementarii imbunatatirilor, check-sheets etc.
  • Te vei familiariza cu cerintele si cu specificul diferitelor standarde in domeniu.
  • La finalul procesului de invatare competenta ta va fi dovedita de diploma obtinuta.

  Dezvolta sanatatea afacerii tale!

  Accesand cursurile noastre online vei putea dobandi cunostinte teoretice si practice in domeniul Lean Manufacturing si Quality Management.